діти війна війна в Україні новини Григорій Решетник

"Тато, а буде ядерка чи ні?": Григорій Решетнік здивував недитячим питанням. Реакція Мережі

Сейчас читают: 511
hochu.ua

Багатодітний тато Григорій Решетнік, попри змогу перечекати війну за кордоном, залишається зі своєю сім'єю у рідному Києві. Тому його, як і всіх українців, не оминають хвилювання, пов'язані з нагнітанням атмосфери щодо можливого підриву тимчасово окупованої ЗАЕС.

Мало того, маленькі сини ведучого теж слідкують за перебігом подій і стривожені ситуацією в Україні не менше своїх батьків. Читати також "Ефективно проводять час у бомбосховищах": Григорій Решетнік розповів, як навчаються його сини Про це зірковий татусь розповів у своєму мікроблозі, поділившись теплим сімейним фото.

На ньому він обіймає своїх дітей, які прийшли до нього з зовсім не дитячим питанням.Головне питання канікул: “Тато, а буде ядерка чи ні?”.

Дожились…- підписав світлину ведучий.Підписники Григорія в коментарях виразили йому свою підтримку. Багато хто зізнався, що їхні діти теж “не проживають дитинство безтурботне, а хвилюються разом з нами, а, можливо, і більше за нас”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA