місто Вікторія Україна Мода Тренд Вікторія Бекхем сукня місто Вікторія Україна

Для сонячних днів та спекотних літніх ночей: Вікторія Бекхем показала модну сукню в українському стилі

Сейчас читают: 374
hochu.ua

Наразі українська тематика користується величезною популярністю у всіх куточках світу. Про це, звичайно, знає світська діва і дизайнер Вікторія Бекхем, яка днями представила новинку від свого бренду — легку літню сукню в кольорах українського прапора.

Читати також Королівські примхи: навіщо Кейт Міддлтон купує однаковий одяг Вікторія Бекхем випустила нову сукню, натхненну кольорами українського прапора.

Очевидно, цей виріб стане безперечним хітом літа 2023 року.Сукня вийшла провокаційною, але при цьому витонченою. У неї чітко окреслений ліф на блакитних бретелях, а нижня частина виконана у жовтому кольорі.

Позаду сукня має великий виріз на спині та на талії. Особливої уваги заслуговує спідниця. Передня частина спідниці зроблена з жовтої тканини, тоді як задня — із блакитної.Провокаційно, але вишукано: романтичні подоли, щоб ви насолоджувалися сонячними днями та довгими спекотними літніми ночами,— такими словами описала свій новий витвір сама Бекхем.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA