рецепти кулінарні рецепти

Ризото з грибами — простий та смачний рецепт італійської кухні

Сейчас читают: 612
womo.ua

Шеф-кухар Йоргос Цуліс розкриває всі секрети ідеального грибного ризото! Улюблена страва, яка поєднує в собі ніжну текстуру рису з ароматним присмаком свіжих грибів. Читайте також: Для любителів італійської кухні: 5 рецептів смачної пасти Як приготувати ризото у домашніх умовах Грибна суміш: 250 г білих грибів 1 ст.

ложка вершкового масла ½ цибулини, подрібненої 1 ст. ложка тільки листя чебрецю, дрібно нарізаного Сіль Перець Для ризото: ½ цибулини, подрібненої 1 ст.

ложка часнику, подрібненого 1 ст. ложка листя чебрецю, дрібно нарізаного 130 г рису для ризото (наприклад, сорт арборіо) 80 г білого вина ½ л овочевого бульйону 3 білих гриби, нарізаних на 4 частини (додатково до 250 г для грибної суміші) 25 г вершкового масла, замороженого, нарізаного на кубики 25 г сиру Пармезан, натертого Оливкова олія для смаження Читайте також: 5 ідей для італійської пасти з сезонними овочами: рецепти від Марко Черветті Спосіб приготування:  Гриби дрібно наріжте в кухонному комбайні (в блендері), не сильно їх збиваючи, щоб вони не втратили всю вологу.

Поставте сковороду на слабкий вогонь, додайте масло, гриби, цибулю та чебрець і перемішайте. Тушкуйте 30-40 хвилин. Тим часом налийте оливкову олію, цибулю та часник у каструлю та дайте їм карамелізуватися на середньому сильному вогні приблизно 5 хвилин.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA