рецепт рецепти простий рецепт прості рецепти

Рецепт печива з передбаченнями в шоколаді

Сейчас читают: 994
womo.ua

Найкраща частина китайської страви — це розкривати печиво з передбаченнями в кінці, але приготувати власне напрочуд просто. Попросіть дітей допомогти та розважайтеся, пишучи ворожіння, щоб сховати їх усередині, а потім занурте їх у розтоплений шоколад і висушений кокос для смачного смаку. Читайте також: Класичний рецепт італійського десерту — тирамісу Як спекти домашнє печиво з передбаченнями Інгредієнти:  2 великих яєчних білки 3 с.

ложки рослинної олії 1 чайна ложка ванільного екстракту 70 г звичайного борошна 80 г цукрової пудри 1 с. ложка кукурудзяного борошна 60 г темного шоколаду, розтопленого 1 столова ложка сушеного кокоса (за бажанням) Спосіб приготування:  Розігрійте духовку до 180°C, вентилятор 160°C.

Вистеліть деко антипригарним папером для випікання. Приготуйте 12 передбачень на аркушах паперу розміром приблизно 7 x 1 см.

Збийте яєчні білки, олію та ванільний екстракт у глечику до поєднання. Змішайте борошно, цукор і кукурудзяне борошно в мисці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA