України Володимир Зеленський Олена Зеленська зеленский України Володимир Зеленський Олена Зеленська

«Рабів до раю не пускають»: Зеленський та перша леді вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

Сейчас читают: 415
womo.ua

У День Героїв Небесної Сотні Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська вшанували пам’ять активістів, які загинули під час Революції Гідності у 2014 році.

Про це повідомляє Офіс президента. У своєму зверненні Зеленський сказав, що через 9 років після Революції Гідності битва за українську незалежність триває.

Він додав, що українці зможуть вистояти, захистити свою свободу та реалізувати мрії  українських героїв. Нагадаємо, 21 листопада 2013 року розпочались перші протестні акції у Києві та регіонах через рішення влади президента Віктора Януковича щодо припинення курсу на євроінтеграцію та скасування процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Наприкінці 2013 та на початку 2014 років Україну охопили масові протести, які отримали назву «Революція гідності». Вони призвели до зміни влади та втечі за кордон тодішнього президента Віктора Януковича і його соратників.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA