Джозеф Байден Володимир Зеленський Джо Байден Сша місто Київ війна в Україні Джозеф Байден Володимир Зеленський Джо Байден Сша місто Київ

Байден приїхав до України: відома причина візиту та деталі розмови із Зеленським

Сейчас читают: 340
womo.ua

Президент США Джозеф Байден відвідав Київ з робочим візитом. Вперше його побачили біля Михайлівського собору під звуки повітряної тривоги.

Причиною його приїзду стало бажання підтримати українців та вшанувати пам’ять загиблих захисників України. Джерело фото: Офіс президента Як повідомляє Українська правда, в Києві було введено жорсткий режим безпеки: перекрили рух автомобілів та пішоходів у центрі міста, поблизу посольства США, а також дороги від посольства у сторону до центрального залізничного вокзалу.

Візит до столиці України президента США відбувся таємно з міркувань безпеки. Джерело фото: Офіс президента Фокус пише, що Байден виступив перед журналістами і заявив, що Америка та «весь світ» підтримують Україну.

За його словами, він впевнений у перемозі України і додав, що мета Путіна —  стерти Україну з карти землі, але він програє. Джерело фото: Офіс президента Володимир Зеленський під час брифінгу повідомив, що сьогоднішні переговори з американським лідером, пройшли добре.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA