Сша діти підлітки інформаційна війна діти та війна війна Росії проти України Нацполіція Сша

«ПВК Редан» і «АнтиРедан» в Україні: що це таке і в чому небезпека

Сейчас читают: 151
womo.ua

На Київщині поліція зафіксувала в соцмережах 160 каналів, пов’язаних із «ПВК Редан». Учасниками таких каналів переважно є підлітки віком 12-17 років.

Про це повідомляє керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов в етері національного телемарафону. У поліції вважають, що «ПВК Редан» є частиною інформаційно-психологічної операції росії, і стверджують, що в Україні виник протилежний рух «АнтиРедан». Читайте також: Скільки дітей-біженців з України навчається у польських школах та дитсадках Що таке «ПВК Редан»? «ПВК Редан» — молодіжна субкультура, утворена у росії, яка здобула популярність і в українському просторі.

Її створили під впливом аніме-серіалу Hunter x Hunter. Там є бандитське угруповання під назвою «Редан». Символами цього руху є павук, чорний колір та цифра 4. Читайте також: У школах України хочуть запровадити відеофіксацію уроків Попри свою назву, «ПВК Редан» не має стосунку до приватних військових компаній: учасники руху кажуть, що називають його так заради жарту.

За їхніми словами, вони самоорганізувалися, щоб «захищатися від нападів офніків». Щоб убезпечити дітей від участі в молодіжному русі «Редан», правоохоронці проводять профілактичні бесіди з учнями та педагогічними колективами. Читайте також: У США розібралися з експлуатацією дітей-інфлюенсерів: подробиці Поліцейські Київщини закликають батьків та вчителів:  цікавтесь дозвіллям дітей, проявляйте обізнаність в обговорюваній темі, виявляйте терпіння, наполегливість, доброзичливість для уникнення емоційного дискомфорту, недовіри чи агресії з боку підлітка; опановуйте інтернет-технології, майте власний акаунт і станьте другом своїй дитині у соціальних мережах; щотижня аналізуйте вміст сторінок дитини, уважно читайте її публікації, вивчайте групи, до

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA