Украина Мода благодійність Украина

Протезування військового: BetterMe та Esper for Ukraine об'єднали зусилля заради допомоги захисникам України

Сейчас читают: 830
hochu.ua

Від 20 до 50 тисяч українців втратили одну або кілька кінцівок з початку повномасштабної війни. Такі статистичні дані наводить The Wall Street Journal, а українці, своєю чергою, роблять усе можливе, аби підтримати захисників та захисниць, а також усіх, хто постраждав від російської агресії.Щоб зібрати кошти на протезування українського військового BetterMe об’єдналися з ініціативою Esper for Ukraine.

З цією метою BetterMe Store створили нові благодійні спортивні костюми для жінок та чоловіків в межах колекції Creating Power Within.

Увесь прибуток від продажу передадуть ініціативі Esper for Ukraine для встановлення українському військовому біонічної руки Esper Hand виробництва компанії Esper Bionics.Олексію 24 роки.

Він служив танкістом в ЗСУ. 20 травня 2023 його бойову машину було уражено. Олексій врятувався, проте отримав контузію та втратив праву руку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA