психологічна допомога застосунок

Project Catch The Sun: новий застосунок допоможе оперативно знайти психолога та отримати допомогу

Сейчас читают: 556
womo.ua

У Telegram-застосунку Project Catch The Sun користувачі — як цивільні, так і військові — можуть отримати психологічну допомогу від фахівців у галузі психології/психотерапії.  Як працює Project Catch The Sun — коротко Користувачі формують свій психологічний запит.

Фахівці вивчають їх і, якщо запит збігається з їхнім профілем, відправляють заявку. Користувач вивчає усі заявки та профілі психологів й обирає фахівця для подальшої роботи.

Project Catch The Sun готовий надати людям необхідну психологічну підтримку за будь-яким напрямом — стрес, тривожність, депресія, ПТСР тощо.  Як працює Project Catch The Sun — детальніше Project Catch The Sun працює через Telegram.

Для цього треба відкрити чат-бот, натиснути кнопку Запити або написати в чаті команду /post. У відповідь бот надішле повідомлення, через яке ви зможете запустити застосунок Project Catch The Sun прямо в месенджері.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA