люди

Про безсоння та лінію часу

Сейчас читают: 325
psy-practice.com

Після виявлення цих розбіжностей з нормами сну клієнти редагували образи своєї доби, тобто в образах майбутніх днів створювали згідно середніх потреб у сні сектори неспання, що починались з 6-7 годин ранку, сектори сну та сектори м`якого переходу від одного стану до іншого.

В сеансі при досягненні потрібного результату тіло ла обличчя клієнта розслаблялось. Після цього сигналу я пропонував відредагувати образи наступних 6 днів/ночей до наступної нашої зустрічі.

Наступної зустрічі, після "перевірки реальністю" виявлялось, що техніка зпрацювала, і я пропонував відредагувати образи майбутніх днів згідно отриманого шаблону.Також звертав увагу, що відтепер вони можуть самі вносити потрібні зміни в розпорядок сну.

За відгуками, вже більше 6 місяців сон переважно міцний та глибокий, люди відпочивають. Ну а те, що такий досвід дає можливість глибше зрозуміти себе та як працює власна психіка - взагалі безцінний, я вважаю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA