страхи Нео

Забудь про підводку: все, що треба занати про татуаж міжвійки

Сейчас читают: 939
hochu.ua

Міжвійковий татуаж – процедура перманетного макіяжу, яка може зробити погляд більш виразним. Але наскільки безпечний такий татуаж, в якій техніці виконується і що таке міжвійка?

Давайте розбиратися разом.Методика міжвійкового татуажу очей практично ідентична традиційному перманентному макіяжу повік. Під час цієї процедури використовується спеціальна машинка, яка вводить пігмент чорного відтінку в шкіру (можлива зміна кольору пігменту залежно від бажання клієнта).

Головна відмінність методики татуажу міжвійки полягає в тому, що пігмент наноситься в область між віями, зберігаючи природний інтервал зростання вій.

У класичній техніці підведення акцент зміщується на повіку, надаючи мінімальний вплив на область вій. Читати також Ламінування вій: все, що потрібно знати про процедуру Міжвійковий татуаж проводиться поверхнево, не проникаючи глибше 1 мм.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA