Jerry Heil Олег Скрипка Концерт благодійність музика українська музика Jerry Heil Олег Скрипка

«Приходьте люди на вечір у Клюб». Олег Скрипка зіграє великий ювілейний концерт на честь свого 60-річчя

Сейчас читают: 944
womo.ua

25 травня легенда українського етнороку, мультиінструменталіст та проповідник українського фольклору Олег Скрипка святкував свій день народження в Stereo Plaza.

Ще до незалежності України Олег та гурт “ВВ” були фундаторами вітчизняної рок-музики та сучасного звучання української пісні, і в питаннях життєвої сили, таланту, драйву та несамовитій любові до української культури пан Олег дасть фору молодим виконавцям. Читайте також: Jerry Heil та alyona alyona дадуть концерти у Львові та Києві після повернення з Євробачення: деталі Ювілейний концерт відбудеться за участі гурту “ВВ” та Національного академічного оркестру народних інструментів України, з якими Олег Скрипка вже не один рік успішно гастролює Україною та світом.

Цього разу на глядача чекатиме оновлена та доповнена програма. Це буде симбіоз рок-музики та українського фольклору, майстерність найкращих музикантів України та драйвового вокалу й харизми Олега Скрипки.

Двогодинна концертна програма складатиметься з творів в різноманітних стилях, притаманних творчості Олега Скрипки – етнорок, бароко, пісні з рок-н-рольними, українськими традиційними та індійськими орієнтальними мотивами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA