Україна здоров'я діти освіта жінки розвиток Україна

В Україні з’явився безоплатний чатбот, який допомагає батькам навчитись проживати важкі емоції та навчити цього свого дітей

Сейчас читают: 466
womo.ua

Діалог – запорука будь-яких здорових стосунків. Непрожиті важкі емоції руйнують людину зсередини, впливають на її соціальне і професійне життя, завдають шкоди її оточенню.

Якщо змінити цей руйнівний патерн і навчитись усвідомлювати й екологічно керувати своїми важкими емоціями, наше суспільство стане свідомішим та відкритішим до діалогу, а міжособистісні стосунки – зокрема, батьківсько-дитячі – стануть безпечними і довірливими.

Чатбот був розроблений громадською організацією «Генерація матерів Лада». Він містить 16 важких емоцій дорослих і 9 – дитини.

Наразі ботом скористалися вже близько 3 тисяч людей, найчастіше працюючи з емоціями злості, тривоги і роздратованості. Що саме пропонує чатбот? анонімний тест для визначення емоції дорослого, з якою варто попрацювати; інформацію про важкі емоції дитини та вправи, і практики, які допоможуть батькам навчити дітей проживати їх екологічно; відеолекції від психологів про 16 важких емоцій дорослих: злість, тривогу, страх, сум, сором, провину, відчай, заздрість, ненависть, роздратованість, жалість, образу, самотність, спустошення, розчарування та сором’язливість; і 9 важких емоцій дітей: страх, злість, сум, провину, тривогу, ревнощі, заздрість, сором і розчарування;  різні вправи і практики, які навчать працювати з емоціями, розроблені дорослим і дитячим психологами; контакти безоплатних психологічних проєктів і служб у різних містах України; всі відеоматеріали проєкту супроводжуються жестовою мовою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA