Білорусь місто Івано-Франківськ стб телеведучий Григорій Решетник вибір редакції Білорусь місто Івано-Франківськ

Ми дозволяємо своїм синам плакати, бо вважаємо, що чоловіки можуть плакати: ведучий СТБ Григорій Решетник з дружиною Христиною про збереження батьківського авторитету після хейту та свого шлюбу під

Сейчас читают: 617
womo.ua

Ведучому проєкту «Холостяк» та програми «Неймовірна правда про зірок» на телеканалі СТБ Григорію Решетнику портал Womo.ua зробив пропозицію: відповідати на питання разом з дружиною.

Для нас участь Христини була принциповою, тому що ми хотіли надати слово не лише медійному татусю, але й працюючій матері трьох синів, яка свідомо залишилась в Україні.

Чого вартує подружжю наповнити життя дітей радістю, аби спогади про дитинство, яке триває в ненормальних умовах війни, все ж таки були світлими?

Відповіді примусять замислитись. Григорій Решетник з дружиною побачили, що залишилось від сусідньої будівлі Де та як для вас почався 24 лютого 2022 року? Христина: Насправді всі морально готувалися до того, що ось-ось щось може статись, але при цьому  все одно вважали, що війна є неможливою у 21 столітті.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA