Тарас Тополя Україна музика Антитіла війна в Україні Тарас Тополя Україна

Прем’єр-міністерка Італії Джоджа Мелоні стала прихильницею гурту «Антитіла»

Сейчас читают: 844
womo.ua

До другої річниці повномасштабного вторгнення Джорджа Мелоні відвідала Україну. У межах насиченого візиту прем’єр-міністерці вдалося зустрітися з гуртом «Антитіла».

Про це розповіли на Instagram-сторінці сторінці музикантів. Українські виконавці вирішили віддячити пані Джорджі та приготували їй подарунок – вініловий програвач та платівку зі своїми піснями, серед яких є і «Фортеця Бахмут». Читайте також: Відомий ірландський віолончеліст Патрік Декстер виконав українську народну пісню Фронтмен гурту у відповідь отримав від Мелоні відзнаку з написом «душу й тіло віддаємо за нашу свободу», перекладеним італійською мовою. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Прем’єр-міністерка Італії Джоджа Мелоні стала прихильницею гурту «Антитіла» appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA