секс спорт сексуальне бажання

Правда чи міф: чи впливає сексуальна активність на результати у спорті

Сейчас читают: 133
hochu.ua

Розповідаючи про переваги ранкового сексу, ми згадували також, що інтим після пробудження може бути відмінним легким кардіо.

Але як щодо справжнього важкого та “серйозного” спорту.Багато спортсменів і тренерів ще від стародавніх греків і до сучасних чемпіонатів світу та Олімпійських ігор досі переконані, що статевий акт перед спортивними змаганнями може зашкодити результативності.

Але чи правда це? Читати також Нові реалії та Resex: як повернутись до статевого життя після поранення Переконання рясніють варіаціями своїх походжень: чи то у жінок слабшають ноги від сперми, чи то силу чоловіка можна збільшити завдяки утриманню.

Як сказав бігун на 1500 метрів і одну милю Марті Лікуорі: “Секс робить вас щасливими. Щасливі люди не біжать 3:47 милі”. З цієї причини відомо, що деякі боксери та спортсмени уникають сексу протягом місяця перед великим боєм/змаганням.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA