люди Нео

Всесвітній день мозку: легкі способи покращити мозкову активність — поради МОЗ України

Сейчас читают: 765
hochu.ua

Щороку 22 липня відзначається Всесвітній день мозку. Ініціаторами такого свята виступили представники Всесвітньої федерації неврології, аби сприяти підвищенню обізнаності людей про важливість здоров'я мозку.Головний мозок — це основний орган людини, від якого залежить її життєдіяльність, пише oblzdrav.mk.gov.ua.

Він також є головним органом центральної нервової системи. Проте, не зважаючи на сучасні технології і прорив у медичній сфері, мозок досі не вивчений.

Читати також Як приготувати вдома "ліки від 99 хвороб": рецепт, яким користувалися ще наші прабабусі Аби людина була здоровою, потрібно дбати про мозкову активність.

Відмовтеся від шкідливих звичок, не забувайте про спорт і прогулянки просто неба, сон, відпочинок і здорове харчування.Експерти Центру громадського здоров’я МОЗ України назвали способи, як легко покращити розумову активність.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA