Сша суд новини Сша

Суд виправдав Кевіна Спейсі за всіма 9 звинуваченнями в сексуальних домаганнях

Сейчас читают: 611
hochu.ua

Оскароносний актор Кевін Спейсі, який розплакався в залі суду, закінчив судові розгляди, що тривали роками. Зірку "Карткового будинку" виправдали за всіма 9 звинуваченнями в сексуальних домаганнях і визнали невинним прямо в його день народження.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Кевін Спейспі проходив справи щодо сексуальних домагань, скоєних у період з 2005 по 2013 рік у Лондоні та Глостерширі.

Крім того, актора двічі звинувачували в примусі людини до сексу з проникненням без згоди партнера. Однак, як повідомляє ВВС, під час розслідування оскароносний актор був виправданий, внаслідок чого 26 липня 2023 року суд ухвалив завершити справу, визнавши Спейсі невинним.

Читати також Адвокати Джастіна Тімберлейка збиралися затягати Брітні Спірс по судах: що сталося Фото: Getty ImagesІз задумливим обличчям він почув, як старшина присяжних дев'ять разів сказала "не винен".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA