езотерика

Народжені у четвер: астрологи розповіли, як Юпітер впливає на долю людини

Сейчас читают: 347
hochu.ua

Кожен тиждень має свою планету-покровительку. Вони має свій вплив на характер і долю людини. Раніше ми писали про народжених у неділю, а тепер розкажемо, які особливості характеру мають люди, які з'явилися на свій у четвер.Четвергом покровительствує планета Юпітер.

Це — одна із найбільш енергетично сильних планет. Вона наділяє людину знаннями, відданістю, духовністю. А ще — відповідає за справедливість.

Тому людям, народженим у четвер, не можна брехати чи діяти нечесно, інакше їхня планета піде проти них. Читати також Добрі та щирі: ці знаки Зодіаку найбільше люблять дітей У четвер корисно вирішувати юридичні питання, ходити у храм, читати духовні книги.

Також астрологи радять у цей день починати будівництво. Колір четверга — жовтий, помаранчевий, світло-коричневий і шафрановий.Здавна люди вірили, що Юпітер є планетою щастя і достатку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA