люди Нео

Дієта "Лісенка" для швидкого схуднення: меню, правила, результати

Сейчас читают: 505
beauty.ua

Назва дієти "Лісенка" пов'язана з її концепцією: крок за кроком ви долаєте кілька непростих щаблів. Їхня кількість суворо визначена.

Не буває в цій дієті меню на 7 або 12 днів – потрібно витримати лише 5 днів. Пояснюємо чому.Цей режим харчування відноситься до маловуглеводних, тобто ґрунтується на критичному зниженні калорій.

Організм починає спалювати власні жирові запаси. Але для нього голодування є величезним стресом, тому реакції можуть бути несподіваними: від загострення захворювань шлунково-кишкового тракту та серцевих захворювань до надмірного запасання жиру навіть із води.

Тому дієтологи не рекомендують "Лесенку" людям із переліченими захворюваннями. Для інших існує єдине обмеження - не повторювати дієту близько 3 місяців і правильно з неї виходити, щоб не набрати вагу.Щоб налаштувати організм на порятунок від зайвої ваги, потрібно добре почистити кишечник.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA