Руслана Писанка смерть новини шоубізнес Руслана Писанка

У річницю смерті Руслани Писанки її чоловік показав результати пожежі в їхньому будинку

Сейчас читают: 921
hochu.ua

Чоловік покійної української ведучої та актриси Руслани Писанки в річницю її смерті відверто розповів, як переживає втрату дружини.

Ігор Ісаков поділився зворушливими спогадами та показав будинок, де сталася пожежа після того, як не стало артистки. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!У новій рубриці "Сніданку з 1+1", яка має назву "ЖВЛ представляє", вдівець зізнався, що сталося з будинком, де він мешкав із Русланою Писанкою.

Виявилося, у періоди відключення електроенергії через масовані російські обстріли, там сталася сильна пожежа. Читати також 54-річному Павліку потрібна термінова операція на серці: "Під ризиком раптової смерті" У результаті від загоряння постраждала гончарна майстерня, у зв'язку з чим Ігорю Ісакову довелося робити ремонт.

Як зізнався чоловік, досі він часто замислюється, чи сподобався б оновлений дизайн його покійній дружині.Після всіх цих обстрілів були значні коливання електроенергії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA