Сша Україна місто Львів uzahvati новини натхнення дозвілля Сша Україна місто Львів

Імерсивний проєкт STEREO від команди uzahvati тепер доступний у Львові

Сейчас читают: 598
womo.ua

Прем’єрні покази триватимуть протягом серпня 2024 року. STEREO — це дистанція, під час якої кожен глядач зможе заглибитися у свою історію, впевнитися у своїх почуттях і виборах, змінити ракурс поглядів на стосунки та на себе або просто помовчати та відчути щось дуже важливе.

У STEREO зібрано інтимний досвід десятків пар з України, США, різних країн Європи та авторські роздуми від творців.

60 хвилин почуттів та відчуттів, думок і спостережень. Різні віки, професії та погляди, обʼєднані одним — любовʼю. STEREO кілька років звучав для різної публіки та став популярним проєктом як у Києві, так і за кордоном — у Празі, Кракові, Парижі, Лісабоні та Порту.  «Для нас є радістю і відкриттям, що цей імерсивний досвід не втрачає своєї актуальності, бо в основі — почуття, роздуми й відвертості пар, які поділилися з нами деталями своїх взаємин», — коментує режисерка Поліна Бараніченко.  Щоб стався досвід STEREO, треба надіти навушники.

Голос у них підкаже, не віднімаючи свободи, та дозволить вирішувати самостійно, що вважати художньою метафорою, а що — реальністю. «За свій час існування STEREO кожного разу змінюється.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA