Україна жінки кар'єра війна в Україні новини дозвілля Україна

До Дня медика в Українському домі відкрилася фотовиставка «Словник хоробрості» про українських медикинь

Сейчас читают: 562
womo.ua

Фотовиставка «Словник хоробрості» розповідає історії 24 медикинь з усієї України. Ці історії відображають силу та незламність духу українських медикинь, які продовжують працювати і допомагати пацієнтам, попри складні умови і на прифронтових територіях. Виставка триватиме в Києві в Національному центрі «Український дім» (вул.

Хрещатик, 2) з 26 липня до 1 серпня 2024 року. Вона організована UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні у співпраці з Міністерством охорони здоров’я України та за фінансової підтримки урядів Франції, Ісландії та Нідерландів. «Ця виставка демонструє не просто самовіддану роботу українських медикинь, вона є свідченням їх стійкості, завзяття, відданості професії та любові до своєї країни.

Медицина для кожної з них стала справою та стилем життя, а можливість допомогти тим, хто цього потребує, надихає та заряджає.

Від імені Міністерства охорони здоров’я висловлюю щиру вдячність партнерам з UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, а також Посольствам Франції, Ісландії, та Нідерландів, а також усім, хто долучився до організації цієї виставки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA