Злата Огнєвіч Україна прикраси війна в Україні новини вибір редакції Злата Огнєвіч Україна

Фільм-помста «Конотопська Відьма» та Золота Країна оголосили про випуск унікальної колекції прикрас

Сейчас читают: 404
womo.ua

Фільм-помста “Конотопська Відьма” та ювелірний бренд Золота Країна оголосили про безпрецедентне партнерство та випустили унікальну колекцію ювелірних прикрас.

Для бренду Золота Країна це перша в історії колаборація з фільмом. Колекція прикрас «Конотопська Відьма» відображає основні символи та елементи фільму, такі як обереги, руни, народні символи та мотиви помсти, що робить її не тільки стилістично унікальною, але й наповненою глибоким змістом.

Спеціально для фільму «Конотопська Відьма» його творцями був розроблений унікальний символ “Відьмин оберіг “Шолом жаху” — як основна візуальна брендова складова “всесвіту” Конотопської Відьми,  що інтегрований в основне лого, постер, графічну заставку тощо.

Також він з’являється у фільмі на тілі самої відьми, символізуючи повернення її прадавньої сили. Цей символ поєднує силу Конотопської Відьми, традиційну руну “Шолом жаху” та елементи вишивки Сумського регіону, найбільш притаманні Конотопу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA