До Міжнародный психолог ЗСУ До Міжнародный

Пірнайте з дітьми у спогади, аби зберегти їх бажання будувати життя своєї мрії: колекція порад від психологів Служби психосоціальної підтримки сімей військовослужбовців

Сейчас читают: 847
womo.ua

«Він просто пішов на кухню, набрав військкомат й сказав:  «Я йду захищати країну»… Я була на 7-му місяці вагітності. При тому, що ми планували цю дитину… Коли були пологи, мене по відеозв’язку підтримував з передової чоловік… Я не бачила чоловіка рік і три місяці, він дитини взагалі не бачив… Заспокоює чоловіка, що дитина його впізнає.

Дитина знає, що це тато, не злазить із нього (коли військовий приїжджає додому — ред. )… Жінки не розуміють, як буде далі, коли чоловіки повернуться», — поділилася дружина військовослужбовця в анонімному інтерв’ю.

Психологиня Катерина Павлишин Війна розлучила багато українських сімей. Цей період кожна родина та кожна дитина переживає по-різному.

Психологи Служби психосоціальної підтримки сімей військовослужбовців пояснюють: це залежить від віку дітей, а також від стосунків, які були раніше з татом чи мамою, котрі зараз на війні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA