собаки збір коштів тварини благодійний проєкт

PAW Patrol допомагає чотирилапим рятувальникам: збір коштів на спецавтомобіль для кінологічної служби ДСНС

Сейчас читают: 531
womo.ua

У співробітництві ліцензійного бренду PAW Patrol та українського виробника «ЕКО-Сфера» було створено благодійний проєкт, спрямований на збір коштів для реальних собак-рятівників з кінологічної служби ДСНС, що рятують життя людей, які опинились під завалами.

Усім відомо що більшість гарних ідей лежить на поверхні і потрібно лише своєчасно помітити їх. Сформований і сильний бренд це не лише обгортка та класний дизайн (хоча візуальний аспект є надзвичайно важливим), a ще і чудова можливість комунікації зі споживачами за рахунок популярності бренду та довіри до нього. Читайте також: Чи буває ПТСР у тварин? Благодійна програма «Долонька Щастя» від McDonalds зі зборами на підтримку дітей з вадами серця чи продовження Губкою Бобом справи свого творця-біолога Стівена Хіленбурга, що виступав з ініціативою збереження океану – лише кілька прикладів, що надихають мільярди людей по всьому світу.

Тому, дізнавшись про запит від кінологічної служби ДСНС щодо необхідності придбання спеціалізованого автомобіля для собак-рятівників, Олег Гончарук (керуючий партнер ТОВ «ЕКО-Сфера», що виробляє соки з героями мультсеріалу та є засновником однойменного благодійного фонду) звернувся з ініціативою до агентства MOOD Space – офіційного представника брендів Paramount в Україні.

PAW Patrol або «Щенячий патруль» – це відомий анімаційний серіал, який захоплює дітей своїми пригодами та навчає цінним моральним принципам: допомагати іншим, діяти в команді та робити світ кращим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA