Сша День захисту дітей Родина кіно що подивитись розвиток натхнення Сша

5 фільмів, де актриси грають зі своїми дітьми

Сейчас читают: 394
womo.ua

Світ кіно зачаровує глядачів захоплюючими історіями, яскравими персонажами та емоціями, що вирують. А коли на екрані з’являються не просто талановиті актори, а й члени однієї сім’ї, це робить атмосферу фільму ще цікавішою.

Спеціально до Міжнародного дня захисту дітей згадуємо найяскравіші поєднання батьків і дітей у кіно. Кохання по-дорослому/This Is 40, США, 2012 Леслі Манн + Мод та Айріс Апатоу Колишня модель Леслі Манн довгий час грала у другорядних стрічках, поки не вийшла заміж за режисера Джадда Апатоу.

Цей шлюб став для неї поворотним моментом не тільки в особистому житті, а й у кар’єрі. Чоловік запросив недооцінену критиками дружину на досить помітну роль у свою комедію «Трішки вагітна» (2007), після якої про Леслі дізнався весь світ.

Також Апатоу дав путівку в життя двом дочкам пари: старшій Мод і молодшій Айріс. Дівчата, яким на той момент було 10 і 5 років, зобразили дітей героїні своєї матері.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA