люди страхи Нео

ПАНІЧНІ АТАКИ. ПРО ЩО ВОНИ І ЩО РОБИТИ?

Сейчас читают: 209
psy-practice.com

Люди по-різному описують свій стан під час панічної атаки. Для тих, хто не розуміє, про що мова, уявіть, що ви гуляєте в парку і раптом бачите величезну пащу голодного крокодила, який швидко рухається у ваш бік.

Що ви будете відчувати? Отож, спробуємо трохи розібратись в тому:Що таке панічна атака?Як спрацьовує організм в момент паніки?Що варто робити, щоб допомогти собі?

Що таке панічна атака?Панічна атака є крайнім проявом фобічного розладу. Найчастіше це – страх смерті або небуття. Частими фізіологічними проявами панічних атак є:- різке відчуття серцебиття, ніби серце вистрибує з грудей;- відчуття нестачі повітря під час вдоху;- тремор кінцівок;- відчуття напруження в тілі.Багато людей характеризують панічну атаку страхом раптової смерті.

Дехто починає відвідувати медичні заклади аби отримати клінічне підтвердження наявним під час паніки симптомам. Після обстежень лікарі часто стверджують, що організм функціонує добре і немає причин для тривоги.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA