Tommy Hilfiger Сша люди книги Tommy Hilfiger Сша

Отрывок из книги «Американський мрійник. Моє життя у фешн-індустрії» Томми Хилфигера

Сейчас читают: 761
vogue.ua

В издательстве "Наш формат" вышла книга Томми Хилфигера – «Американський мрійник. Моє життя у фешн-індустрії». В ней один из самых успешных дизайнеров США честно рассказывает о своем пути от мальчика из провинции, выросшего в многодетной семье, до создателя модной империи Tommy Hilfiger.

У 1995–2000 роках одяг Tommy Hilfiger був скрізь. На кожному кроці можна було побачити молодих і старих, товстих і худих, азійців і латиноамериканців, темношкірих (попри плітки) і білих людей усіх соціальних верств, геїв і гетеросексуалів, юристів, спортсменів, музикантів, акторів, моделей, скейтерів і сміттярів в одязі з логотипом Tommy Hilfiger — у підробках та оригіналах.

У середині 1990-х одержимість логотипами зросла, так само як розмір самих логотипів. Залюблені в хіп-хоп дітлахи хизувалися написом Tommy Hilfiger як ознакою добробуту, а ми були щасливі втілювати бренд, до якого всі тягнулися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA