характер

WoMo-книга: Життя з візерунком. Колір, текстура та принти у вашій домівці

Сейчас читают: 156
womo.ua

Візерунок — найсильніший елемент у будь-якій кімнаті. У книзі «Життя з візерунком» Ребекка Етвуд розкриває таємниці, як використовувати цей елемент і бездоганно поєднувати принти по всьому будинкові.

Вона пояснює використання візерунків, яке ви, мабуть, уже маєте, наприклад, на підковдрах або на килимі вітальні; а також вказує на несподівані місця у вашій оселі, до яких ви, можливо, і не думали додати візерунок: плитка у ванній кімнаті, розташування книжкових полиць у куточку для читання або штори на вікнах.

Публікуємо уривок з книги. Кожна текстурна основа має бути контрастною у своєму розмаїтті. Варіації поверхонь — прекрасний спосіб миттєво зробити простір цікавішим.

Спробуйте поєднувати блискуче з матовим, тверде з м’яким, грубі плетені тканини з тонкими, необроблене з полірованим. Доповніть інтер’єр предметами, які перегукуються з природою, оскільки природні текстури є основою простору, надають йому ваги й одомашнюють.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA