Психология женская психология психотерапия

Особистий досвід: Три розчарування психотерапі

Сейчас читают: 918
womo.ua

Відсутність внутрішньої опори, страхи, комплекси і травми здатні перетворити звичайні повсякденні ситуації для у нас у жахиття та неспроможність діяти.

Працювати з цими психологічними проблемами кращі зі спеціалістом. Анастасія Бондаренко Head of Content & Communications EdTech-стартапу Headway не є експерткою в психології чи психотерапії, але вона розповіла свій досвід роботи з темою ментального здоров’я та поділилась очікуваннями, які у вас можуть бути від психотерапії та які можуть не справдитись.

З темою ментального здоров’я я почала знайомитись після університету. Я не пішла шукати, що це у Google, не пішла до психотерапевта, але потрапила у ситуацію, в якій гостро відчула потребу зануритись в цю тему.

Це був вечір звичайного вівторка, і я відвідала лекцію. Лекторка попросила зробити одну з вправ на закріплення знань у групах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA