Jerry Heil душа новый альбом Jerry Heil

Jerry Heil випустила міні-альбом #Особисте

Сейчас читают: 730
liza.ua

Популярна співачка Jerry Heil презентує новий міні-альбом під назвою #Особисте. Це шість треків, об’єднаних ліричною тематикою про дуже інтимне, які написані в тандемі з саунд-продюсером Романом Череновим (Morphom).Стилістика звучання альбому лишилося фірмовою для артистки — трендова поп-музика, яка ґрунтується на хуках та цікавих аранжувальницьких знахідках.

Однак у цьому релізі Яна відходить від формули «comedy pop», яка затвердила її в статусі новітньої поп-зірки, а експериментує з інтимною лірикою в стилі «melodramatic popular song», основаною на історіях з власного досвіду.До кожної композиції EP #Особисте співачка надала коментар з ключами та розгадками тієї чи іншої пісні:Стосунки — це дійсно випробування і маленьке життя?

Любов справді живе три роки? Я особисто не знаю — ніколи не зустрічалася ні з ким довше декількох місяців. А от двоє з моєї пісні, сп’янілі від почуттів, на максимальній швидкості летіли якраз три роки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA