Jerry Heil душа премьера Шоу-бизнес Jerry Heil

#Особисте: Jerry Heil презентувала новий відвертий EP

Сейчас читают: 716
hochu.ua

9 квітня вийшов новий міні-альбом Jerry Heil під назвою #Особисте. Подробиці та прем'єри зустрічайте у нашому матеріалі.#Особисте — це шість треків, що об’єднані ліричною тематикою про дуже інтимне, які написані в тандемі зі своїм незмінним саунд-продюсером Романом Череновим (Morphom).

Тому стилістично "звучання" альбому лишилося фірмовим — трендова поп-музика, яка ґрунтується на хуках та цікавих аранжувальницьких знахідках.Однак у цьому релізі Яна відходить відформули "comedy pop", а експериментує з інтимною лірикою в стилі "melodramatic popular song", основаною на історіях з власного досвіду.

До кожної композиції EP #Особисте співачка надала коментар з ключами та розгадками тієї чи іншої пісні: Стосунки — це дійсно випробування і маленьке життя?

Любов справді живе три роки?Я особисто не знаю — ніколи не зустрічалася ні з ким довше декількох місяців. А от двоє з моєї пісні, сп’янілі від почуттів, на максимальній швидкості летіли якраз три роки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA