Сша Психология люди Сша

Як відчуття самотності і сорому у жінок переплітаються та беруть гору над особистими бажаннями та пріоритетами

Сейчас читают: 370
womo.ua

Що таке самотність? Чому ми почуваємося все більш самотніми? Як відчуття самотності впливає на життя і здоров’я? Ці питання досліджує один з найголовніших лікарів у США Вівек Мурті.

У книзі «Самотність. Сила людських стосунків», що вийшла друком у видавництві Лабораторія, автор вмістив життєві історії про те, як в основі депресивних розладів, залежностей, стресових ситуацій вдома і на роботі стоїть саме самотність, покинутість і бажання, щоб тебе помічали.

Публікуємо уривок про те, чому відчуття самотності і сорому у жінок переплітаються та як на це впливають традиційні установки На відміну від маскулінності, яка традиційно обертається довкола влади та суперництва, фемінність у більшості культур закорінена у стосунки.

Дівчаток традиційно виховували турботливими дружинами, люблячими матусями й подругами-помічницями. У своєму есеї під назвою «Картографія втраченого часу: наносячи на мапу кризу зв’язку» психологи Керол Ґілліґен і Енні Дж.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA