Україна телеканал Украина Шоубиз тв шоу Україна

Анастасія Кошман розповіла про досвід, отриманий на зйомках «Мисливців за дивами»

Сейчас читают: 507
liza.ua

19 квітня стартує тележурнал «Мисливці за дивами». Його ведучі Анастасія Кошман і ХАС «полюють» за неймовірними історіями та знайомляться з унікальними людьми.

Анастасія Кошман поділилась, який головний меседж вона отримала від зустрічі з героями тележурналу.Цієї весни розпочнеться азартний, захоплюючий та пізнавальний проєкт «Мисливці за дивами».

Його ведуча до останнього моменту приховувала всю інформацію щодо участі в тележурналі й тільки нещодавно опублікувала пост в Instagram.Протягом зйомок Анастасія Кошман і ХАС полювали за неймовірними історіями, в які складно повірити.«Наші герої – успішні та щасливі люди, але я зрозуміла, що так було не завжди.

У їхньому житті відбулась якась серйозна подія, яка стала спусковим механізмом, щоб почати діяти», – сказала ведуча каналу «Україна» Анастасія Кошман.Історії героїв проєкту наштовхнули її на таку думку: якщо щось йде не за нашим сценарієм – це не завжди погано.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA