Психология культура Театр

Театр поза театром uzahvati знову дивує: глядача запрошують на новий імерсивний досвід у супермаркеті

Сейчас читают: 320
cosmo.com.ua

«MONO» — імерсивне занурення у торговому залі за допомогою навушників. Глядач отримує список покупок та стає учасником дії — головним героєм серед продуктів, поличок та незнайомців.

Художня історія занурює у обставини прямо у залі супермаркету, а кожна людина проживає індивідуальну історію. Імерсивний досвід «MONO» висвітлює актуальні питання людського вибору, справжніх, не нав`язаних суспільством «хочу» і «треба».   З 23 по 28 березня відбудуться прем’єрні покази у 3-х супермаркетах у Києві. «MONO — наш спосіб пошуку себе та свого серед великого асортименту товарів, у всім звичному місці.

Супермаркет — метафора життя, рішень, вибору маршруту, призначення та вмісту «візка», який ми тягнемо за собою. Проєкт на 100% зображує дійсність, адже останнім часом люди частіше почали ставити собі питання: «А скільки мого у цьому візку?», — коментує режисерка uzahvati Поліна Бараніченко. «MОNO» триває 60 хвилин.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA