Сша Нью-Йорк Ізраїль що читати книжки Yakaboo Publishing Сша Нью-Йорк Ізраїль

Нехай буде вода. Ізраїльський досвід вирішення світової проблеми нестачі води

Сейчас читают: 573
womo.ua

Питання нестачі придатної до використання води стає кожного дня все більш і більш актуальним. Двадцять відсотків населення Землі — тобто 1,5 мільярда людей — стануть першими жертвами глобальної водної кризи; 600 мільйонів уже почали відчувати дефіцит води.

Зрештою, трансформація чекає 60 відсотків земної суші. Нехай буде вода — це небувалий звіт про те, як бідний водними ресурсами Ізраїль використовував розумну політику і власні технології, щоб перетворитися з однієї з найбільш посушливих країн світу в водну наддержаву.

У той час як світ щодня стикається з новими водними кризами, викликаними зміною клімату, зростанням чисельності населення, збільшенням добробуту і забрудненням навколишнього середовища, ця книга являє собою захоплюючу модель і план подолання дефіциту води та інших, здавалося б, непереборних проблем.

Книгу «Нехай буде вода» читають в США і більш ніж в 50 країнах світу, і її миттєвий успіх був відзначений в «Нью-Йорк Таймс» та інших національних списках бестселерів після

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA