Jerry Heil люди новости звезд Jerry Heil

Jerry Heil виклала в мережу свій особистий номер телефону

Сейчас читают: 141
liza.ua

Співачка влаштувала незвичайну акцію на честь виходу нового міні-альбому #Особисте.11 квітня, через два дні після релізу альбому #Особисте, Jerry Heil провела неочікувану презентацію нових пісень у Києві.

Артистка без попереджень та анонсів виклала у себе в соцмережах спеціальний номер телефону, за яким жителі Києва могли замовити собі «доставку Jerry Heil» із живим виконанням пісень до себе додому.Підписники швидко підхопили цю гру — і протягом цілого дня співачка розмовляла із ними по телефону, їздила містом, дарувала купу емоцій людям, що додзвонилися і вказали свою адресу.

Jerry Heil вдалося опрацювати близько сотні дзвінків, хоча всього їх було набагато більше — і дзвонили з усіх куточків України, навіть ті, хто не мали змоги прийняти участь у грі.У міському квесті не обійшлося без складнощів: прямо посеред поїздки в машині, де їхала Jerry Heil, пробилося колесо — і виявилося, що змінне теж пробите.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA