Олег Сенцов Россия Сша місто Івано-Франківськ місто Конгрес Олег Сенцов Россия Сша місто Івано-Франківськ місто Конгрес

Олег народжував зі мною відеозв’язком з окопу: правозахисниця Вероніка Вельч про шлюб з Олегом Сенцовим, життя на два континенти та лобіювання України у США

Сейчас читают: 320
womo.ua

Правозахисниця Вероніка Вельч понад десять років живе на два континенти. І своєю успішною лобістською активністю інтересів України у США за цей час вже так допекла росіян, що після медійної масованої підтримки наших пілотів, які адвокатували за F-16, пропагандистський телеканал Russian Today зняв велике «розслідування» про наш секретний лобістський бліцкриг у Вашингтоні.

Але найбільшою кісткою у горлі Кремля став шлюб Вероніки з кінорежисером, а тепер вже військовослужбовцем Олегом Сенцовим. Бути мамою та чекати ще одну дитину під час гарячої фази війни, турбуватись за чоловіка, який перебуває у пеклі, та битись за життя кожного з нас у стінах американського конгресу.

Чого це коштує щодня, розкаже сама Вероніка, яка є героїнею проєкту «Чекаю на тебе». Вероніка Вельч з Олегом Сенцовим після чергового поранення.

Поділ. Липень 2023 року Я вже почала забувати, що у мене було життя без війни Коли війна в Україні увірвалась у ваше життя? Для мене, як і для більшості українців, війна стала тяжким ударом; перекроїла всі плани, спокій, впевненість у завтрашньому дні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA