українське кіно війна в Україні новини вибір редакції

Дівчина рятує людей за допомогою ноутбука — перший у світі скрінлайф про життя під час війни в українських кінотеатрах: “Лишайся онлайн”

Сейчас читают: 143
womo.ua

Лютий 2022 року. Місяць, який змусив нас перенести усе своє життя в онлайн: слідкувати за новинами, донатити, спілкуватися з рідними та шукати допомоги.

Героїня скрінлайфу “Лишайся онлайн” — Катя — має ноутбук, завдяки якому береться рятувати людей. Чи вдасться їй розшукати батьків маленького Сави, з якими було втрачено звʼязок під час евакуації?

Дивіться трейлер та плануйте свій похід у кіно з 28 березня. “Лишайся онлайн” розповідає про події початку повномасштабного вторгнення на Київщині в художньому обрамленні авторів.

Стрічку відзняли в 2022 році приватним коштом. В основі історії — досвід кожного з нас, тих, хто використовує свої телефони, ноутбуки аби лишатися на звʼязку й допомагати військовим та цивільним не лише в перші тижні повномасштабного вторгнення, а й два роки потому.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA