Україна Дія шлюб Україна

Зареєструвати шлюб тепер можна буде у застосунку «Дія» через відеозв’язок

Сейчас читают: 971
womo.ua

У застосунку «Дія» планують запустити унікальну послугу онлайн-шлюбу за допомогою відеозв’язку. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в ефірі телемарафону.

Керівник мінцифри не став розкривати деталей нового сервісу, проте наголосив, що послуга буде цілком безпечною завдяки кільком етапам верифікації. Читайте також: ФК «Шахтар» створить футбольну команду для військових з ампутаціями Федоров наголосив, що анонсована послуга – дуже важливий крок, адже вона дозволить нашим військовим одружуватися дистанційно.

Нагадаємо, що раніше на порталі «Дія» запустили послугу з подання заяви про державну реєстрацію шлюбу. Також для проведення церемонії можна бронювати конкретний відділ ДРАЦСу.

Весь процес триває менше 15-ти хвилин. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Зареєструвати шлюб тепер можна буде у застосунку «Дія» через відеозв’язок appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA