Франція жінки конкурс краси Франція

Новою «Міс Франція» вперше стала дівчина із короткою стрижкою

Сейчас читают: 273
womo.ua

Титул «Міс Франція-2024» здобула 20-річна Єва Жіль із Нор-Па-де-Кале. Вона стала першою переможницею з коротким волоссям за всю 103-річну історію конкурсу, повідомляє The Independent.

94-й конкурс «Міс Франція» завершився 16 грудня у Діжоні. За результатами громадського голосування Єва Жіль посіла третє місце, але журі вирішило віддати їй перше.

Після цього вона зіткнулася з критикою через коротку стрижку та андрогінну зовнішність. Адже, на думку критиків, переможницею має бути дівчина з більш «традиційною» красою — довгим волоссям та більш пишними формами.

Єва Жіль, «Міс Франції-2024» Читати також: Бізнес-леді і багатодітна мама представить Україну на світовому конкурсі Місіс світу Студентка Лілльського університету розповіла, що навмисне обрала такий образ і назвала рішення журі «тріумфом різноманітності», оскільки вважає, що всі жінки індивідуальні та унікальні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA