Україна Франція нагорода L’Oréal Україна Україна Франція

Як бути жінкою у науці: три надихаючі історії дослідниць

Сейчас читают: 635
womo.ua

Жінки-науковиці — це не лише про високий рівень професіоналізму, але й про натхнення для кожног з нас, а також для майбутного покоління вчених.

Адже саме такі приклади демонструють, що внесок жінок у науку є значущим та цінним, особливо зараз. Компанія L’Oréal Україна вже п’яти рік поспіль відзначає роботу науковиць Премією L’Oréal-UNESCO «Для жінок у науці».

Цей рік не став виключенням, а навіть більше — став символом того, як жіночий інтелект та наполегливість змінють обличчя науки та відкривають нові горизонти у дослідженнях.

Стогодні WoMo поділеться трьома надихаючими історіями трьох переможниць Премії «Для жінок у науці», кожна з яких внесла унікальний вклад у свою галузь. «У світі скорочуються запаси навти, тому вкрай важливе розроблення нових способів одержання комерційно важливих хімічних продуктів – полімерних матеріалів, компонентів моторних палив, розчинників з відновлюваної сировини» Ольга Ларіна, кандидатка хімічних наук та старша наукова співробітниця Інституту фізичної хімії Національної академії наук України, є другою лауреаткою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA