Україна туризм психологія подорожі озера Україна

Місця сили: 7 куточків нашої країни, де можна зарядитися позитивною енергією

Сейчас читают: 160
womo.ua

Сергій Колеша – психолог та діагност, який розкриє таємниці українських місць сили спеціально для читачів WoMo. Не секрет, що пристрасть до пізнання створює певні передумови для розширення світогляду, особливе місце серед якого займають подорожі.

У цьому сенсі останнім часом набуває популярності такий вид дозвілля чи відпочинку, як відвідування «місць сили». Читайте також: Вихідні у будинку Шрека, Барбі чи Гобіта: яке житло можна орендувати для відпочинку восени Організовуються різноманітні екскурсійні тури та тренінгові групи.

Крім того, розширюється армія любителів досліджувати дивовижні та незвичайні «місця сили» індивідуально. Отже, що ж таке «місця сили», де вони знаходяться в Україні, і чи потрібні спеціальні знання для того, щоб відвідування таких специфічних місць принесло лише користь, моральне та фізичне задоволення? Жодної містики Насамперед необхідно, на мій погляд, зняти «гриф секретності» та розвіяти ореол таємного містицизму з археологічних та культурно-історичних та природних місць, які, проте, не втратить своєї значущості. Читайте також: Що подивитись на Netflix у січні 2024 року: 27 найочікуваніших фільмів та серіалів По-перше, нас всюди, як зовні, так і всередині оточує енергія, яка має різний потенціал, резонанс, частоту і рівень свого впливу на наше самопочуття, емоційний стан і здатність почуватися комфортно.

По-друге, з відкриттям природи торсіонних полів з’являється розуміння того факту, що певні геометричні форми, такі як коло, піраміда, прямокутник, квадрат впливає на нас.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA