бренд українська мода українські бренди одяг для жінок мода 2025

Французький шик: український бренд Le Charmie представляють нову осінню колекцію

Сейчас читают: 380
womo.ua

Український бренд Le Charmie, що поєднує естетику французького шику із принципами сучасного базового гардероба, представляє нову осінню колекцію.

Роблячи ставку на преміальну якість і неочікувані поєднання текстур та форм, дизайн-команда Le Charmie працює над тим аби створити ідеальний гардероб, де витончені силуети балансують нотки спорту і вуличного стилю, а кожна річ доповнює одна одну. Читайте також: Шоколадний манікюр — тренд цієї осені Нова колекція стала квінтесенцією стилю бренду, вираженою у поєднанні oversized тренчів із шоколадної замші та спортивних сетів у світло-бежевому відтінку, а також білих пальто із сукнями довжини міні.

Віртуозно міксуючи спорт та шик, креативна директорка бренду Дар‘я Кубец створює позачасовий гардероб, що не кричить, а доповнює характер героїні Le Charmie.

Окремої уваги заслуговує блок колекції, виповнений у головному кольорі сезону — бургунді. Брючні костюми, де головну роль грають блейзери зі збільшеною лінією плеча і завуженою талією, сукні та сети із бургунді шкіри, а також трикотажна лінійка — стануть акцентними деталями сезону. Читайте також:  Що дивитись на Netflix у жовтні 2024 року: 60 найочікуваніших фільмів та серіалів Любовний гороскоп на жовтень 2024 року: яких знаків Зодіаку очікує кохання з першого погляду Гороскоп на жовтень 2024 року: що пророчать зірки усім знакам Зодіаку Оливковий манікюр на осінь — модний дизайн на довгі та короткі нігті: фото Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: FacebookTelegramInstagram The post Французький шик: український бренд Le Charmie представляють нову осінню колекцію appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA