Украина українська мода українські бренди жіноча мода мода 2024 нова колекція осінь-зима Украина

У пошуках балансу: CATSSUIT представляє нову осінню колекцію

Сейчас читают: 891
womo.ua

Український бренд CATSSUIT представляє осінню колекцію Balance, в якій переосмислює традиційне уявлення про «особливе вбрання» та його інтеграцію у повсякденні образи.

Нова колекція BALANCE — це історія про дівчину, яка не боїться виходити за межі звичного. Її життя — це постійний пошук гармонії між двома світами: затишком дому та покликом природи, а її стиль — це відображення сміливих рішень та виборів. Читайте також: Made in Ukraine: що носити восени 2024 року Вона завжди шукає баланс між внутрішнім спокоєм і зовнішньою свободою.

Її образи — про легкість, з якою вона поєднує комфорт, природність і міську вишуканість. У новій лінійці кожен елемент гардероба говорить про невимушену впевненість і готовність досліджувати світ, залишаючись в гармонії із собою.

Основний колір колекції — позачасовий чорний з додаванням срібних деталей. М’які лінії та вишуканий дизайн гармонічно поєднані в представлених виробах: мініспідницях, лонгслівах, акцентних сукнях з вирізами та комбінезонах, на яких спеціалізується бренд.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA