українські бренди весілля мода 2024 весільні сукні мода 2025

Український бренд Vladiyan Royal презентує нову кутюрну колекцію весільних суконь: фото

Сейчас читают: 799
womo.ua

Vladiyan Royal представляє нову кутюрну колекцію весільних суконь «I AM DIVINE», що втілює в собі квінтесенцію жіночої сили, краси та майстерності, доведену до досконалості.

Ця колекція натхненна ідеалами безумовного кохання і відданості сімейним традиціям. «Якщо любов — то безмежна, якщо вірність — то родині та традиціям, якщо святкування — то грандіозне й незабутнє.

Твоя сукня має бути такою ж вражаючою, як і день, на який ти чекала все життя», — ділиться своєю філософією дизайнерка та співзасновниця бренду Людмила Владіян. Читайте також: Оливковий манікюр на осінь — модний дизайн на довгі та короткі нігті: фото «I AM DIVINE» — це образи, які підкреслюють неповторність кожної жінки, перетворюючи весілля на казкову подію, де наречена є безперечно головною героїнею вечора.

Ці сукні створені для тих, хто прагне самостійно визначати своє майбутнє, своє свято і свій світ. До колекції увійшли 22 моделі, що гармонійно поєднують сучасну класику, делікатне мереживо та об’ємні квіткові елементи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA