Україна карантин Шоу-бизнес YUNA Україна

Названі імена перших хедлайнерів десятої ювілейної церемонії YUNA

Сейчас читают: 281
hochu.ua

Сьогодні були названі імена перших хедлайнерів десятої ювілейної церемонії YUNA. Подробиці читайте далі у нашому матеріалі.Десята ювілейна церемонія нагородження Національною музичною премією YUNA відбудеться 30-31 березня 2021 року у київському палаці "Україна".

Найбільш довгоочікуваний концерт збере топових артистів країни в одному місці та вперше пройде протягом двох днів — це будуть дві різні шоу-програми.За місяць до церемонії організатори YUNA назвали імена перших учасників концерту, які вже готують свої ексклюзивні музичні виступи.

Це рок-гурти The HARDKISS (11-кратні переможці YUNA) та БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, а також виконавці Артем Пивоваров та Alina Pash (володарка 3-ох статуеток).

Інших учасників шоу оргкомітет YUNA оголосить незабаром.Жорсткі карантинні обмеження не дозволили нам у 2020-му провести церемонію і показати актуальних героїв української сцени.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA