Сша місто Ужгород місто Запоріжжя місто Житомир люди карантин уроки Сша місто Ужгород місто Запоріжжя місто Житомир

Наталія Мосейчук відкрила Першу всеукраїнську конференцію лікарняних вчителів

Сейчас читают: 927
liza.ua

10 лютого вперше відбулася Всеукраїнська конференція лікарняних вчителів та зібрала 180 реєстрацій делегатів. Навчати маленьких пацієнтів прагнуть понад 6 тисяч освітян.Організатором є громадська організація Small Heart with Art за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Участь у заході онлайн взяли вчителі з Запоріжжя, Ужгорода, Волновахи, Львова, Харкова, Франківська, Житомира, Покровська, Сум, Дніпра.

Це представники цілих шкіл, регіонів. За ними тисячі вчителів, учнів і батьків. Своїм досвідом поділилися колеги з Естонії Анастасія Козіцина та Ізраїлю Олена Богопольська.Ініціювали зустріч ведуча, кураторка проекту Право на Освіту та Школи Супергероїв Наталія Мосейчук та засновниця Школи Супергероїв Євгенія Смірнова.«Подія, що точно не повинна загубись в історії — бо вона сама історія.

Вперше ком’юніті з сотень людей подивилися один на одного і зустріли однодумців», — зазначила Наталія Мосейчук.Засновниця мережі Шкіл Супергероїв Євгенія Смірнова додала:«Для

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA