новая песня

SEVERINA: «Я перша артистка, тіло якої покривали справжнім парафіном і воском»

Сейчас читают: 314
liza.ua

Українська співачка SEVERINA презентує нову відеороботу на свою авторську пісню «Хочу».Роботи артистки — завжди глибокі, з неповторною музикальною стилістикою, яскравими перевтіленнями та абсолютною реальністю життя.У кліпі «Хочу», як і притаманно кожній людині, в Христині розкривається її темна та світла половини.

Тому іноді співачку можна побачити загадковою та містичною, а в інший час — ніжною та справжньою.«Цього разу ви побачите мене в трьох образах.

Один з них я точно запам’ятаю на все життя. Під час зйомки на мене капали гарячим парафіном, щоб відтворити образ свічки. Свічка задумана для того, щоб показати всю ніжність почуттів до адресата пісні.Здається, я — перша артистка, тіло якої покривали справжнім парафіном і воском.

Було не дуже приємно, але що не зробиш заради красивого кадру. Також у відео присутній балетний танцівник, який відображає мою темну сторону та в окремих мізансценах зустрічаються дівчинки-балерини», — додає Severina.Чорне та біле.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA